Het bedrijf

Welkom op onze site.

Ik ben er van overtuigd dat het u zal helpen in uw zoektocht naar cocktails en aanverwanten.
ABS is door mij in 1995 opgericht en wij hebben sinds de start een compleet programma samengesteld voor de startende en professionele bartender en horeca ondernemers.

Wij leveren onder andere onze eigen merken en onze import merken.
ABS is uw full service barsupplier.

ABS was de eerste importeur en arrangeur van pre mixed cocktail mixes in Europa.
Met de start in 1995 maakte ABS furore op de Horecava met een heuse cocktailbar voorzien van flair bar tenders die toen nog niet in Nederland waren, compleet concept met alle ingredienten.

ABS levert LIBBEY – LEERDAM, Proglass (eigen merk), Pasabahce,glaswerk.

Blendology blenders is een recente ontwikkeling van ABS met een full range van blenders, juice extractors, sinaasappel pers machines, ijscrushers etc.

Mixtender is ons eigen fabrikaat cocktail pre mixes met een discriminerende smaak die door iedere eindklant als vers wordt ervaren!
Evenals onze Ya Makin smoothie purees.

Inmiddels vanuit mijn familie verkregen de Old Dutch Distillery een van oudsher Nerdelands bedrijf met eigen Rum, Vodka, Cachaca en Gin en de Europese distributie van een 100 % Agave Tequila 1519 Agave Conquista.

ABS heeft een compleet gamma van bar supplies, cocktail bars, blenders, ijscrushers, ijsblokjes machines van Hoshizaki, sinaasappel persen, sapcentrifuges, restaurant apparatuur en sushi bar equipment.

ABS heeft geen verkopers langs de deur, geen filialen in andere steden, is sinds 1995 gevestigd in Vlaardingen en levert in de gehele wereld haar producten en diensten.
Wij mochten recentelijk ontdekken dat andere firma’s met bijna dezelfde naam onze diensten kopieren, en zelfs oud medewerkers die verklaren dat zij nog samenwerken met ons en zich uitgeven voor onze firma hetgeen ons betreurt, wij zijn sinds de oprichting erin geslaagd om bij meer dan 9000 relaties in de horeca onze diensten te verkopen.

Ik heb ABS opgericht met de filosofie om een bedrijf te stichten met de juiste aanpak tot een ultieme relatiebeheer in barbenodigheden en cocktail pre mixes.
Mijn passie is en zal zijn om de lekkerste pre mixes en purees te creeren met een simpelheid van bereiding, en de juiste produkten aan te bieden die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Ik zal erop toezien dat starters en gebruikers met plezier werken met onze vervaardigde apparatuur en mixes.

Jan G Post

CEO and Founder